pennormedtryck.net

Kvalitet lönar sig

När man som företagare har planer på att investera i pennor med tryck som en del av sin marknadsföring bör man satsa på så hög kvalitet som möjligt. Orsakerna till detta är flera. Pennor finns i alla prisklasser och utföranden så varje företagare har råd med reklampennor. Vad man bör ha i åtanke är de signaler man sänder med hjälp av sin reklamkampanj. Den psykologiska effekten är långt mer inflytelserik än vad man kanske inser.

Pennor tillhör vardagen och det är bra att som företagare finnas med i vardagssammanhangen och därmed närma sig kunderna och avdramatisera avståndet mellan kunderna och företaget. Kvaliten på pennorna säger en del om hur det går för företaget. Har man snålat på kvalitén ger man intrycket att det går dåligt för företaget. I värsta fall kan en riktigt dålig investering ge intrycket av att man egentligen inte är ett företag överhuvudtaget utan man försöker starta ett företag – ett ”wanna-be” företag. Det är sämsta möjliga signal man kan skicka till kunderna.

Man bör göra en noggrann analys av var man som företagare befinner sig, vad man vill uppnå och hur mycket man är redo att investera i sin reklam för att komma dit man vill.

Ett misstag många företagare gör när det går dåligt är att dra in på sin marknadsföring. Detta är det dummaste man kan göra. Syns man inte så finns man inte. Att satsa på pennor med tryck är troligtvis en av de bästa investeringar man gör i företagets marknadsföring. Reklampennor är en förhållandevis låg investering i förhållande till den effekt en sån enkel insats kan ha för företagets framgångar. Men – istället för att satsa på pennor av låg kvalitet som snabbt åker i soptunnan och ger kunden ett dåligt intryck så bör man tänka större. Tänk kvalitet. Tänk stort. Det lönar sig i slutänden.