pennormedtryck.net

Touchpennor – en modern twist

Om ni riktar er mot en mer modern eller trendig målgrupp så kan touch- eller styluspennor vara en god investering. Eftersom de flesta som har en touchskärm enbart använder sina fingrar så finns det uppenbarligen en marknad för dessa. Men samtidigt vill folk inte enbart ha en touchudd.

Det är lite för ensidigt och inte så användbart. Det är då praktiskt att det finns touchpennor – som kombinerar en touchudd med en bläckpenna. Hur den oftast fungerar är att knappen eller suddet längst upp är utbytt med en touch/stylusudd som kan styra touchplattor.

reklampenna

Såklart kan man styra en touchskärm med sina fingrar, men alla som använd en touchudd istället för sitt finger kan intyga att det känns mycket bättre med en touchpenna. Du får en större precision och du slipper rengöra skärmen från jobbiga fingermärken. Eftersom mobiler och surfplattor sällan rengörs är det antagligen även hälsosamt att använda en penna istället för sina fingrar.

Den klassiska knappen som skjuter ut bläckspetsen då? Den är utbytt mot en vridmekanism vilket bokstavligen gör touchpennan till ”en modern twist” på den klassiska bläckpennan. Om ni är mer lockade av touchpennans roliga och imponerande egenskaper så finns det touchpennor som har inbyggda LED-lampor, telefonställ och laserpekare.

touchpennor med tryck