pennormedtryck.net

Reklampennor och världsrekord

Pennor med tryck har flera användningsområden. Till exempel kan de ha ett oerhört stort värde för samlare! Det finns samlare av alla kategorier; LP-skivor, CD-skivor, klistermärken, kaffekannor och pennor med tryck bland mycket annat.

Vad det är som gör att en person börjar samla på saker och ting kan skilja sig från person till person. Kanske är det en biologiskt nedärvd egenskap från stenåldern som väcker samlaren inom oss? Att samla var länge tillbaka en förutsättning för mänsklighetens överlevnad. Samlarmentaliteten kanske är en kvarleva från mänsklighetens första steg på jorden.

Adams världsrekord, flest reklampennor i världen

Autistiske Adam är en av dem som samlar på pennor med tryck, loggor och reklamtext. Adam och hans föräldrar har samlat cirka 80,000 pennor med reklam från företag över hela landet. Adam har en dröm om att slå världsrekordet som nu ligger på 268,000 reklampennor. Fantastiskt! Vi ska följa Adam under hans resa mot världsrekordet och önskar honom allt gott.

Som företagare har ni möjlighet att hjälpa Adam att förverkliga hans mål att bli världsmästare och vi hjälper gärna till. Att vara en del av Adams världsmästartitel i Guinnes rekordbok skulle vara en ära för oss.

Reklampennor – en rolig grej

Faktum är att det är lätt att tycka om reklampennor. Det märkliga är att i regel satsar företaget på pennor en gång men aldrig mer. Detta kan vara anledningen till att Adam och andra samlar på reklampennor – de har märkt att de är unika i sitt slag.

Reklampennor glädjer den som får den oavsett om den hamnar i handen hos en samlare eller ej. Alla blir glada över en present. Det är också en av orsakerna till att just pennor med tryck är en bra satsning i företagets marknadsföringsstrategi; företaget glädjer människor genom att dela ut presenter som piffar upp vardagen. En penna med tryck är en rolig grej och ett enkelt och ekonomiskt sätt att sprida glädje.