pennormedtryck.net

Utforma reklampennor med text och logotyp

Hur ska man utforma sin reklam vid användningen av pennor med tryck? Faktum är att reklampennor är mycket större än vad man tror och i regel får man plats med både företagets adress, webbsida, logotyp och telefonnummer på en penna med tryck. Det går alltid att placera texten på ett sätt som gör att pennan ger ett snyggt och genomtänkt intryck, att trycket helt enkelt ger ett professionellt intryck.

Att satsa på pennor med kvalitet är en mycket god investering. En illa gjord penna med lite bläck eller bläck av dålig kvalitet ger användaren ett dåligt intryck av företaget. Är pennan billig och av låg kvalitet så tänker användaren undermedvetet att företaget inte har råd att satsa på kvalitet därför att företaget inte har så många kunder, eftersom företaget inte själv erbjuder kvalitet och seriositet. Så fungerar människan. Omedvetet kommer er reklam att förmedla långt mer information om ert företag än vad ni som företag kanske räknat med. Att planera sin reklamstrategi är därför en oerhört viktig del av er marknadsföring. Man ska inte ta lätt på den här biten av företagandet. Slarvar man här kan man begå kostsamma och till och med fatala misstag.

Det första ni bör titta på är kvaliteten. När ni väl beslutat er för vilken typ av penna som ska få representera ert företag, hjälper vi till så att trycket får det absolut bästa utförandet. Ibland räcker det med logotyp och webbadress till ert företag och andra gånger är det bra att satsa på telefonnummer och postadress. Vi har lång erfarenhet av reklampennor med tryck så vi hjälper er gärna ta fram ett förslag som blir bra för just ert företags marknadsföring.

I de fall ni vill ha hjälp och rådgivning för utarbetandet av er reklamkampanj finns vi här för er med lång gedigen erfarenhet att hjälpa företagare nå ut och bli framgångsrika.