pennormedtryck.net

Posters till alla våra avtalskunder

Vi var intresserade av att ge något tillbaka till alla våra avtalskunder. Vi beslutade att vi skulle skicka ut posters med ram till dem som vi värnar lite extra om.

Idén växte fram när en av våra medarbetare surfade på webben och hittade en fantastisk bild på en kulspetspenna som ett postersida sålde online.

Ni kan se affischen på posteryard.

Alla på vårt företag nappade på idén och responsen har varit jättebra från våra kunder. Många tycker att det är en kul grej där man ändå knyter ann till verksamheten fast man har ett mervärde där själva postern är en premiumprodukt och kan förgylla en gammal ful vägg.

Responsen har varit enorm!

Efter utskicket har vi mottagit massor av positiva kommentarer och samtal från glada avtalskunder. Detta har gjort att vi på pennor.se även knutit nya kontakter som resulterat i fler köp av reklampennor. Inte nog med det så har vi sagt att det ska bli en återkommande händelse varje år där vi gör någon form av utskick som ett tack till våra lojala kunder.

Idéer till utskick!

Vi tar gladeligen emot tips på produkter som kan användas till utskick. Hör gärna av er till oss på pennormedtryck.net med tankar, det finns inga dåliga idéer. Även om vi körde på posters förra gången kan det bli aktuellt igen fast med ett annat motiv eftersom det var så positivt mottaget.